Kursus

Annonce fra Alpati v/ Katja Piil

Kursusbeskrivelse

Vælg mellem 1 og 2 hele dage (16 timer i alt).

På dette kursus hos ALPATI er der indlagt væsentlig mere tid til at komme i dybden end på vores vanlige introkurser (grundfundament). Kurset henvender sig derfor til både nye og erfarne ejere. Kurset strækker sig over 2 dage, men er opdelt således at du også kan vælge kun at deltage en af dagene.
Vælger du kun at deltage på dag 2 kræver det dog at du har et grundlæggende kendskab til alpaka (eller lama).

1:2 Livet med alpaka. Bliv klædt godt på til en hverdag med alpakaer.

2:2 Håndtering og det gode samarbejde. Simple teknikker og små ændringer i arbejdsgange der kan gøre store forskelle.

Læs om næste kursus hos Alpati her

Annonce fra Ebeltoft Lamaer v/ Beate Regnery

Kursusbeskrivelse

For at give lamaerne og alpakaerne et godt liv, er man nødt til at lære hvordan de skal passes, håndteres og fodres og meget mere.

Alle deltagere lærer at håndtere dyr, at gi’ dem den pleje de har behov for, hvilken foder i hvilken kvalitet og hvilke ekstra stoffer der kan/skal være. Der er en masse praktiske øvelser, og vel udvalgt teori, for at ha’ funderet viden om lamaer og alpakaer når man går hjem. Alle deltagere får et handout, så de ikke har brug for at skrive en masse og bagefter er der mulighed for at ringe så tit som nødvendigt, hvis der opstår spørgsmål i hverdagen med dyrene.

Læs om næste kursus hos Ebeltoft Lamaer her

Annonce vedrørende CAMELIDynamics v/Marty McGee

Kursusbeskrivelse

Marty McGee Bennett der er grundlægger af CAMELIDynamics bor til dagligt i Florida men kommer nu til Danmark for at undervise igen. Marty har over 30 års erfaring som underviser og træner af lamaer og alpacaer. Hun fortæller let og levende i et let forståeligt engelsk. Skulle der alligevel opstå problemer med forståelsen, så hjælper vi hinanden.

Dagene er en afveksling mellem teori og praktiske øvelser og der vil være forplejning undervejs. Om aftenen er der mulighed for socialt samvær og hygge til en symbolsk pris der dækker aftensmaden.

Kurset bliver afholdt i skønne omgivelser i Gyrstinge på Midtsjælland. Der er mulighed for at medbringe egne dyr, men da der er et begrænset antal pladser (hestebokse) er det efter først til mølle princippet. Dette er en helt unik mulighed for at få topprofessionel hjælp til at løse konkrete problemstillinger med lige netop dit dyr!
Dyrene vil blive opstaldet i hestebokse og kan selvfølgelig blive og overnatte. På stedet er der en lille privat skov hvor du evt. kan gå en tur med din alpaca hvis den trænger til at komme ud af boksen.

Læs hvornår Marty McGee Bennet kommer til Skandinavien