Arrangementer

Grundet Covid-19 har foreningen ikke afholdt så mange arrangementer i 2020.
Arrangementer vil blive afholdt hvis bestyrelsen mener, at det er forsvarligt og overholder myndighedernes anbefalinger,

Ulven kommer…
Dato endnu ikke fastlagtDels er der den stigende bekymring omkring ulveangreb, men også ubudne gæster generelt kan give søvnløse nætter.

Bestyrelsen er igang med at arrangere en dag, hvor vi ser på vogterhunde og hegn, som kan holde ubudne gæster bort - uanset om de er 2– eller 4-benede.

Tid og sted for arrangementet er endnu ikke fastsat, men vil blive annonceret på hjemmeside og facebook så snart der er nyt.

Generalforsamling
30. Januar 2021, nu på flere lokationer


Bestyrelsen arbejder på en nødplan til afholdelse af generalforsamlingen, da Corona situationen ikke tillader, at vi forsamles på et sted.

Der vil være en eller flere lokationer på Sjælland og i Jylland (afhængigt af hvor mange tilmeldinger, der kommer). Disse lokationer vil være forbundet via internettet, således at man kan se og snakke med alle...

Klippekursus
Dato endnu ikke fastsat


I foråret vil bestyrelsen afholde et lille klippekursus. Dels vil vi se, hvordan man kan klippe dyrene med saks og dels hvordan man klipper med maskine.

Tid og sted for arrangementet er endnu ikke fastsat, men vil blive annonceret på hjemmeside og facebook så snart der er nyt.

Spindekursus
Tid og sted endnu ikke fastlagt


Bestyrelsen har fundet en person, som kan fortælle os om processen fra uld til det flotteste garn.

Show
13. Marts 2021 ?


Vi afventer covid-19 udviklingen og datoen kan derfor blive ændret.

Julearrangement
UDSAT GRUNDET COVID-19


Efter et år med tumult trænger vi til en god julefrokost med en masse snak omkring lama og alpaca.

For at få så mange medlemmer med til arrangementet som muligt, vil vi forsøge at afholde det midt i landet, nærmere bestemt hos Gitten og Michael Martin på Langeland.

Tid: Søndag d. 13/12 2020 kl. 12.00
Sted: Langeland
Tilmelding: info@dansklamaogalpacaforening.dk